detector.media
05.08.2014 12:54
Новий канал відмовився від зйомок «Ревізора» за кордоном
Новий канал відмовився від зйомок «Ревізора» за кордоном

П'ятий сезон реаліті-шоу «Ревізор» команда Нового каналу зніматиме в Україні. Про це повідомляється на сайті каналу.

 

«Зараз не на часі розповідати людям про європейські стандарти обслуговування для класу вище середнього. У країні відбуваються такі трагічні події, гинуть люди. Поїздки за кордон заради того, щоб набратися закордонного досвіду - це зараз цинічно і позбавлене сенсу. Ми вирішили запитати у людей, що вони хочуть побачити у п'ятому сезоні. І вони відповіли: їх не цікавить, як працюють ресторатори і готельєри в Іспанії чи Франції. Глядачі хочуть знати, що відбувається у нашій країні»,  - сказала керівник Творчого об'єднання Вікторія Бурдукова.

 

Опитування аудиторії програми провели в соцмережах та на сайті каналу. 88% прихильників команди проголосували «за» рішення каналу проводити зйомки в Україні, 12% - «проти». При цьому кількість опитаних не вказується.

 

Як писала «Детектор медіа», покази програми нового сезону «Ревізора» стартують в ефірі Нового каналу  18 серпня.  Щопонеділка з 16:00 і до півночі канал транслюватиме випуски програми - вдень повтори старих, а у вечірній прайм-тайм - епізоди програми з Ольгою Фреймут, які ще не виходили в ефір.

 

Тим часом колишня ведуча ревізора Ольга Фреймут стала обличчям авторського проекту «Інспектор Фреймут», що виходиме з третього вересня на каналі «1+1».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY