detector.media
30.07.2014 12:17
Терористи у Донецьку вимагають від провайдерів відключення всіх українських каналів – включно із розважальними
Терористи у Донецьку вимагають від провайдерів відключення всіх українських каналів – включно із розважальними

Практично всі провайдери кабельного телебачення в Донецьку відключили останні українські канали, що залишалися в сітці мовлення. Про це повідомляє інтернет-видання  «ОстроВ».

 

Про відключення повідомляють читачі видання, підключені до різних операторів телемовлення у різних районах міста, а також представники провайдерів.

 

«Вчора (29 липня - Ред.) принесли новий список на відключення», - розповів співробітник одного з провайдерів. За його словами, замість українських будуть включені інші, раніше непопулярні канали. Багато абонентів відмовляються від сформованого таким чином пакета телеканалів.

 

«ОстроВ» нагадує, що раніше як політично і ідеологічно шкідливі були відключені українські канали з новинними блоками, проте залишалися розважальні та бізнес-канали. Тепер у Донецьку відключили і їх.  Деякі провайдери поки зберегли в своїх пакетах дитячі та музичні українські канали.

 

Нагадаємо, 29 липня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення повідомила, що в Донецьку відновив ефірне мовлення 5 канал.

 

17 липня голова Нацради Юрій Артеменко казав, що знайдено технічне рішення, як відновити українське мовлення на міста Донецьк, Луганськ і Горлівку.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY