detector.media
29.07.2014 16:47
«Воля» із запуском Cine+ оновить пакети і почне співпрацю з Disney, Universal, «Централ Партнершип» і «АртХаусТрафик»
«Воля» із запуском Cine+ оновить пакети і почне співпрацю з Disney, Universal, «Централ Партнершип» і «АртХаусТрафик»

У новій лінійці з п'яти власних ексклюзивних кіноканалів Cine+, яку провайдер кабельного телебачення «Воля-кабель» планує до запуску з 1 серпня цього року, буде транслюватися відеоконтент кіностудій і дистрибуторів Disney, Universal, «Централ Партнершип» та «АртХаусТрафик». Про це повідомила прес-служба компанії.

 

«Воля» оприлюднила подробиці контентного наповнення кожного з п'яти кіноканалів.

 

На телеканалі «Воля Cine+ Hit HD» плануються покази найбільш касових іноземних стрічок у форматі високої чіткості (HD).

 

Канали «Воля Cine+ HD» і «Воля Cine+», які еволюціонували із сервісу «Воля Кіно HD», транслюватимуть фільми у жанрах екшн, фантастика, комедія та драма, а також нові мультфільми.

 

На каналі «Воля Cine+ Legend» показуватимуться фільми, які, за повідомленням провайдера, «вже набули поширення у світі і стали легендами».

 

Телеканал «Воля Cine+ Mix» транслюватиме фільми й серіали, відомі, перш за все, у країнах Європи та СНД.

 

Кіно буде доступним користувачам кабельного цифрового та інтерактивного телебачення.

 

Одночасно із запуском власних ексклюзивних телеканалів «Воля-кабель» оновить лінійку своїх преміальних пакетів. З 1 серпня абоненти цифрового телебачення компанії отримають два нових додаткових пакети телепрограм:

 

- «Воля Cine+», який містить канали «Воля Cine+», «Воля Cine+ HD», «Воля Cine+ Hit HD», «Воля Cine+ Mix» і «Воля Cine+ Legend» за ціною 30 грн на місяць;

 

- «Воля Cine+ VIP», що включає в себе п'ять каналів «Волі», а також кіноканали «Наше Кино», «ТВ-XXI», «Телеклуб», «Детский мир», «Комедия ТВ», Universal Channel і «Наше новое кино» - за 45 грн на місяць.

 

Для нинішніх і нових абонентів інтерактивного телебачення «Воля Smart HD» планується до запуску додаткова пакетна пропозиція «Воля Сінема+» (за 45 грн на місяць), яка містить два канали високої чіткості - «Воля Cine+ HD» і «Воля Cine+ Hit HD», два канали у звичайному форматі - «Воля Cine+ Mix» і «Воля Cine+ Legend» та послугу онлайн-кінотеатру «Воля Сінема».

 

Крім того, за рахунок нових каналів буде розширено наповнення пакета «Воля HD». До нього ввійдуть «Воля Cine+ HD», «Воля Cine+ Hit HD», Discovery Showcase HD, Fox HD, Outdoor Channel HD, Travel Channel HD, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Animal Planet HD і myZen.tv HD. Ціна пакета для абонентів компанії, як і раніше, становитиме 40 грн на місяць.

 

За повідомленням генерального директора компанії «Воля» Джорджа Жембері, загальний рівень інвестицій у розвиток телекомунікаційного провайдера цього року перевищить 300 мільйонів гривень.

 

Нагадаємо, що з 1 серпня «Воля» запускає пакет Cine+ із п'яти власних кіноканалів: Cine+, Cine+ HD, Cine+ Hit HD, Cine+ Legend і Cine+ Mix. Компанія інвестує в проект близько 50 млн гривень, враховуючи вартість контенту й технічну модернізацію для запуску.

 

«Воля-кабель» також прийняла рішення не продовжувати угоду з компанією Viasat щодо трансляції телеканалів Viasat Sport, Viasat Exsplorer, Viasat History, Viasat Nature, TV-1000, «TV-1000-Русское кино» і TV-1000 Action у своїх кабельних мережах. Їх буде відключено з мережі з 1 серпня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY