detector.media
24.07.2014 16:31
Керівник кримськотатарського каналу ATR спростувала чутки про продаж
Керівник кримськотатарського каналу ATR спростувала чутки про продаж

Генеральный директор канала ATR Ельзара Іслямова назвала чутками інформацію щодо можливого продажу цього єдиного у світі кримськотатарського телеканалу. Про це вона повідомила в інтерв'ю інтернет-виданню «Крым.Реалии».

 

«Інформацію навколо ATR, пов'язану з його покупкою, важким становищем, не інакше як чутками не назвеш. Давайте будемо відверті, положення в Криму зараз у всіх складне, і ми не виняток. Всі підприємці будували свої виробничі та маркетингові плани в одних умовах, а жити довелося в інших. Ми також інтегровані в соціально-економічний простір і тому все, що відчуває Крим, ми також відчуваємо і на собі», - заявила гендиректор телеканалу.

 

Генеральний директор також назвала такими, що не відповідають дійсності повідомлення про те, що нібито плани придбати канал є у колишнього першого «віце-прем'єра» кримського «уряду» Рустама Теміргаліева. «Абсолютно не відповідає дійсності - ні на один відсоток! Це просто чутки. Ніхто не збирається продавати телеканал», - сказала керівник каналу.

 

За словами Ільзяри Іслямової, наразі фінансування телеканалу скоротилося через те, що доходи впали більш ніж на 70%. До березневих подій канал ATR з кожним місяцем нарощував обсяги рекламних бюджетів і практично наблизився до окупності. «У нас є певні труднощі, пов'язані з тим, що рекламні бюджети українських рекламодавців повністю закрилися, кримські компанії не в змозі повноцінно давати рекламу, а російські - ще не відкрились», - сказала керівник каналу.

 

Нагадаємо, наприкінці березня кримськотатарський канал ATR заявив, що збирає кошти для виробництва і продовження діяльності.

 

«У березні, коли відбулося різке падіння, нам довелося звернутися до наших телеглядачам за підтримкою. Відгукнулося дуже багато наших співвітчизників, серед них абсолютно різні люди з різним достатком, різних професій, різного віку. Всі об'єдналися, бізнесмени, літні люди, студенти, працівники підприємств, творчі колективи, жителі багатьох сіл. Знаєте, саме тоді ми по-справжньому відчули результати своєї праці, ми дійсно отримали визнання народу, його підтримку та захист», - повідомила Ільзяра Іслямова.

 

Гендиректор визнала, що на каналі існує певна заборгованість із заробітної плати. «У сформованих умовах нам довелося серйозно скоротитись у витратах, але до певних меж, щоб це не вплинуло на якість і кількість нашого телевізійного продукту», - пояснила вона.

 

Ільзяра Іслямова також повідомила, що на каналі ATR опрацьовують ідею акціонування підприємства.

 

«Детектор медіа»

 

 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY