detector.media
18.07.2014 19:05
На каналі «Україна» стартують кастинги талант-шоу за турецьким форматом Keep Your Light Shining
На каналі «Україна» стартують кастинги талант-шоу за турецьким форматом  Keep Your Light Shining

Телеканал «Україна» оголосив про початок кастингів в нове вокальне шоу - української адаптації турецького формату Keep Your Light Shining («Тримайте світло увімкненим»). Про це йдеться на сайті телеканалу.

 

Творці шоу на каналі «Україна» обіцяють, що нова програма буде масштабною і несхожою на інші вокальні шоу.

 

Кастинг обіцяє стати одним з наймасштабніших в Україні, а шоу - несхожим на інших. «Зараз на українському ТБ представлено багато яскравих талант-шоу, і здивувати аудиторію дійсно складно. Наше нове музичне шоу - це абсолютно новий і оригінальний формат. Всіх деталей поки розкривати не буду. Скажу тільки, що це буде вокальна лотерея, в яку ми запрошуємо пограти всіх, хто любить співати», - сказала директор департаменту планування програм телеканалу «Україна» Юлія Гатітуліна.

 

Прослуховування вокалістів, що можуть стати учасниками шоу, пройде в п'яти містах України - Києві, Львові, Дніпропетровську, Харкові та Одесі.

 

«Одного бажання і цілеспрямованості, щоб стати учасником проекту і новою зіркою шоу-бізнесу, мало. Необхідними умовами є сильний вокал і наявність музичного слуху. А ось освіта та вік - значення не мають», - зазначає канал.

 

Детальна інформація про таймінг кастингів - на офіційному сайті каналу «Україна».

 

Формат Keep Your Light Shining розроблений турецькою компанією, і вже успішно виробляється в Німеччині та Китаї.

 

Нагадаємо, телеканал «Україна» уклав угоду про придбання формату Keep Your Light Shining («Тримайте світло увімкненим») турецького дистрибутора Global Agency. За умовами формату в шоу візьмуть участь 12 гравців, головна мета яких - використати свої вокально-артистичні дані, аби сподобатися трьом суддям. Щоб зробити це, у них є лише 20 секунд. Для ефекту швидкоплинності часу в шоу використовується яскраве світло: кожен учасник може показати свій талант, доки на нього направлений прожектор.

 

Прем'єра ігрового вокального шоу в ефірі каналу запланована на 2015 рік. Виробництвом шоу разом з телеканалом «Україна» займатиметься Friends Production.

 

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY