detector.media
16.07.2014 09:15
Перший національний планує відновити вихід «Чоловічого клубу»
Перший національний планує відновити вихід «Чоловічого клубу»

Перший національний планує запустити оновлену програму Чоловічий клуб».  Про це повідомив директор ТО спортивних програм каналу Микита Хорозов 15 липня під час презентації «15 нових проектів і телеведучих Першого національного», яку організувала Національна телекомпанія України (НТКУ).

 

Також пан Хорозов додав, що ведучим «Чоловічого клубу» стане Дмитро Лазуткін. Під час презентації ведучих Першого національного він повідомив про формат оновленої програми. «Це буде, як і раніше, програма для чоловіків, але ми говоритимемо не лише про спорт, а про все, що цікаво сучасному чоловіку. Наприклад, як наростити собі бицуху, або як впіймати найбільшу рибину», - сказав Дмитро Лазуткін.

 

Нагадаємо, з 1 вересня Перший національний запускає прямоефірну інформаційну програму про спортивне життя «Спорт. Новини». «Спорт - це те, що об'єднує багатьох людей. Ми хочемо максимально висвітлювати не лише світові спортивні події, а й якомога більше інформації подавати про українських спортсменів. Про їхні досягнення, здобутки та змагання, в яких вони братимуть участь», - сказав Микита Хорозов.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY