detector.media
11.07.2014 12:52
Нацрада дала мовникам добу на вимкнення російської пропаганди – список порушників оприлюднять сьогодні
Нацрада дала мовникам добу на вимкнення російської пропаганди – список порушників оприлюднять сьогодні

Учора, 10 липня, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення дала добу для негайного вимкнення ворожого контенту тим мовникам, що ретранслюють російську пропаганду на Донбасі, в Луганську. Сьогодні, 11 липня, Нацрада має намір оприлюднити список мовників, які продовжують це робити. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила перший заступник голови Нацради Ольга Герасим'юк.

 

Наразі список уточнюється та найближчим часом буде вивішений на сайті, повідомили «Детектор медіа» в Нацраді.

 

Зі слів пані Герасим'юк, усіх мовників обдзвонював особисто член Нацради Олександр Ільяшенко, попереджаючи про позбавлення ліцензії «в разі спроб продовження підривної діяльності». Також Нацрада передає відповідну інформацію до прокуратури.

 

«Одна з причин зволікань - особливо з вимкненням російського каналу "24", що поширюється через Донецьку ОДТРК : ніхто не брав на себе відповідальність дати команду натиснути "викл"», - написала пані Герасим'юк.

 

Нагадаємо, 9 липня телерадіокомпанія «Радіо Ера» заявила, що припинила співпрацювати з радіостанцією «Голос Росії». На це рішення компанії знадобилося три місяці, адже ще у квітні Національна рада з питань телебачення і радіомовлення звернулася до «Радіо Ера» стосовно трансляції спільних з російським державним радіо «Голос Росії» інформаційних програм.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY