detector.media
11.07.2014 09:42
Знімальна группа каналу «1+1» потрапила під обстріл на Донеччині
Знімальна группа каналу «1+1» потрапила під обстріл на Донеччині

10 липня журналіст  новинної програмиТСН каналу «1+1» Олександр Загородний із своїми колегами потрапив під обстріл в зоні АТО поблизу міста Сіверська (Донецька область). Про це йшлося в сюжеті ТСН, повідомляє інтернет-виданняТСН.ua.

 

Коли почався обстріл, співробітникам каналу  вдалося сховатися за обгорілий «КамАЗ», на якому раніше пересувались сепаратисти. Водій знімальної групи Сергій Шпортило тим часом, поїхав за підмогою. В цей час оператор Сергій Азаренко знімав усе, що відбувалося. На щастя, підмога прибула швидко, і пригода журналістів закінчилася без жертв.

 

Кореспондент «1+1» розповів, що терористи не тільки обстрілюють позиції українських військових, але переходять у контрнаступ, переодягаються у форму Нацгвардії, військових, цивільних та здійснюють раптові напади.

 

На відкритій місцині журналістам пощастило сховатись за обгорілою вантажівкою

 

Надаємо, 8 липня, в Луганській області військовий журналіст, репортер телеканалу «Інтер» Роман Бочкала та оператор «Інтера» Василь Меновщиков разом з українськими військовими потрапили під мінометний обстріл терористів. Журналіст отримав травми внаслідок падіння з висоти, оператор не постраждав.

 

У ніч на 16 травня на блокпост Національної гвардії на в'їзді до міста Маріуполя (Донецька область)  напала озброєна група терористів. Під обстріл потрапила й знімальна група 5-го каналу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY