detector.media
09.07.2014 12:52
Видавництво Burda розірвало контракт із типографією Курченка
Видавництво Burda розірвало контракт із типографією Курченка

Німецький видавничий дім Burda припинив співпрацю з київською типографією «Укрполіграфмедіа» через санкції ЄС стосовно власника друкарні Сергія Курченка, повідомляє ІТАР-ТАРС з посиланням на власні джерела та інформацію від прес-служби ВД Burda.

 

«Контракт із друкарнею "Укрполіграфмедіа" був розірваний у рамках виконання санкцій Євросоюзу (постанова від 5 березня 2014), - йдеться у відповіді Burda. - Замінять її три інші київські та одна харківська типографії».

 

Голова наглядової ради медіахолдингу UMH Юрій Ровенський відмовився коментувати інформацію.

 

Видавництво «Бурда-Україна» є дочірнім підприємством міжнародного видавничого концерну Hubert Burda Media. «Бурда-Україна» випускає 46 періодичних видань, серед яких Burda Style, Oops!, Playboy, «Лиза», «Отдохни!», «Добрые советы», «АвтоМир» тощо.

 

Нагадаємо, в березні Генеральна прокуратура України оголосила власника медіахолдингу UMH group Сергія Курченка у міжнародний розшук. У травні Служба безпеки України заявила, що викрила факти безпосередньої причетності Сергія Курченка до реалізації злочинних механізмів з придбання на користь фінансово-промислової групи СЄПЕК (ВЕТЭК) медіахолдингу UMH group (ТОВ «Український медіа холдинг»).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY