detector.media
07.07.2014 10:32
Міліція затримала, а суд залишив під арештом нападника на журналістів на Майдані
Міліція затримала, а суд залишив під арештом нападника на журналістів на Майдані

4 липня Шевченківський районний суд міста Києва залишив під вартою Андрія Трачука на прізвисько Слон, який перешкоджав журналістам на майдані Незалежності - застосував силу до знімальної групи 5-го каналу та погрожував журналісту СТБ. Про це повідомляє ТСН.

 

Його підозрюють у вчиненні розбійного нападу, хуліганстві та перешкоджанні журналістської діяльності. Усі ці три кримінальні правопорушення він вчинив упродовж минулого тижня. За даними ТСН, затриманий уже тривалий час живе на Майдані, він безробітний, і раніше судимий.

 

«Співробітниками карного розшуку Шевченківського району був затриманий уроженець міста Рівне. Наразі йому обрано запобіжний захід - тримання під вартою», - повідомив начальник ГУ МВС у місті Києві Юрій Мороз.

 

Як повідомив на брифінгу радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, за фактом нападу на журналістів на майдані Незалежності міліція відкрито кримінальне провадження за ст. 171 Кримінального кодексу України, проводяться необхідні слідчі дії, цитує його ZIK.

 

 

 

 

Нагадаємо, 2 липня в Києві на Майдані Незалежності зазнала нападу знімальна група 5-го каналу, унаслідок чого постраждав оператор. Крім того, під час інциденту лунали погрози в бік знімальної групи СТБ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY