detector.media
26.06.2014 12:08
«1+1» зніматиме «Міняю жінку–10»
«1+1» зніматиме «Міняю жінку–10»

Телеканал «1+1» розпочинає виробництво 10-го, ювілейного сезону реаліті-шоу «Міняю жінку». Про це під час чат-конференції на «Детектор медіа» повідомила керівник проекту Леся Штогрін.

 

Десятий сезон буде повністю міжнародним, тобто українки мінятимуться родинами з іноземками, уточнила пані Штогрін. У дев'ятому сезоні «Міняю жінку» команда проекту вже експериментувала з міжнародними обмінами.

 

«Якщо ви раптом не бачили наш учорашній (24 червня. - ТК) випуск "Україна - Китай" - раджу передивитись! Українцям терміново потрібно розширювати світогляд - подорожувати і дізнаватись про те, як живуть люди в інших країнах. За цю нелегку місію ми і візьмемося», - зауважила керівник шоу.

 

Зі слів пані Штогрін, як правило, «1+1» самостійно організовує і проводить виробничий процес за кордоном. «Хоча трапляються винятки, приміром, дозвіл на зйомки в Китаї нам допомогла отримати дружня місцева телестудія», - додала вона.

 

У дев'ятому сезоні «Міняю жінку» також були експерименти з обміном чоловіками. Поки що «1+1» не планує їх повторювати.

 

На запитання, якими ще проектами, крім «Міняю жінку», вона займається і чи будете щось інше готувати для нового сезону, Леся Штогрін відповіла: «Зараз усі думки лише про 10-й міжнародний сезон. Далі подивимось».

 

Нагадаємо, шоу «Міняю жінку-9» виходило на «1+1» з 18 березня по 24 червня.

 

«1+1» транслює «Міняю жінку» з 2010 року. Шоу створюється за британським форматом Wife Swap. У реаліті дві родини на тиждень міняються мамами. Перші три дні нова мама живе за законами сім'ї, в яку потрапила, наступні три дні встановлює свої правила. На сьомий день обидві родини зустрічаються на нейтральній території, щоби підбити підсумки. Протягом тижня дві знімальні групи каналу «1+1» постійно стежать за розвитком подій в обох сім'ях.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY