detector.media
26.06.2014 11:11
Молдовський режисер записався в українську Нацгвардію, аби протистояти терористам
Молдовський режисер записався в українську Нацгвардію, аби протистояти терористам

Режисер Крістіан Жерєгі з Молдови, що відомий своїми документальними фільмами про Майдан, вступив в українську армію добровольців, яка бореться з терористами на Сході України.  Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

 

Крістіан Жерєгі став добровольцем у 25-му Спеціальному добровольчому батальйоні територіальної оборони Збройних сил України «Київська Русь».  Режисер пішов служити туди стрільцем-медиком.

 

«Залишатися по цей бік більше немає сил. Цікаво повернулася доля...Наш комбат - людина, яку я безмежно поважаю, він командував сотнею на Майдані, яка дала мені можливість бути всередині одного з найзначніших поворотів історії цієї чудової країни. Тепер ми знову зустрілися - з ним і з нашими ангелами-охоронцями з медслужби майдану -але вже в іншій ситуації, в іншому місці. В армії. Скоро знову на фронт. І ми знову разом. Подивимося, чи вийде нам перемогти і на цей раз?)», - написав режисер.

 

Зауважимо, Крістіан Жерєгі є режисером творчого об'єднання документалістів Babylon'13.

 

 

Нагадаємо, 3 квітня в ефірі телеканалу «1+1» стартував цикл документальнихфільмів про євромайдан «Зима, що нас змінила». Виробник - творче об'єднання документалістів Babylon'13 за фінансової підтримки та участі «1+1».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY