detector.media
23.06.2014 14:36
Серіал «Нюхач» виробництва Film.ua відібрано до конкурсної програми французького кінофестивалю
Серіал «Нюхач» виробництва Film.ua відібрано до конкурсної програми французького кінофестивалю

Детективний серіал «Нюхач» виробництва української кіфнокомпанії Film.ua пройшов до конкурсної програми французького Festival de la Fiction TV, який пройде з 10 по 14 вересня в м.Ла-Рошелі (Франція). Про це повідомляє сайт компанії.

 

Festival de la Fiction TV пройде вшістандцяте. Конкурсна програма форуму визначає найкращі роботи у номінаціях «Серіал», «Міні-серіал», «Телефільм» і «Ситком».

 

Нагадаємо, нещодавно до Франції було продано формат українського серіалу «Нюхач» для адаптації.

 

Цього року «Нюхач» вже отримав нагороди фестивалів WorldMediaFestival (Німеччина) і Chicago International Film Festival Television Awards (США).

 

Детективний серіал «Нюхач» Film.ua було продано в Естонію для трансляції на Kanal 2 (Естонія). Проект стартує в ефірі сьогодні, 3 червня в 21.30. Також права на трансляцію «Нюхача» було продано в Болгарію.

 

Прем'єра детективного міні-серіалу «Нюхач» виробництва Film.ua у 2013 році відбулася в Україні на каналі ICTV, а також у Білорусі, Ізраїлі, Казахстані, країнах Балтії та Росії.

 

Головний герой вертикального детективного серіалу «Нюхач» має надзвичайні здібності - надчутливий нюх, через це він здатен розкривати будь-які таємниці та злочини.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY