detector.media
23.06.2014 11:37
Канал ICTV покаже спецпроект – теленарис про бійців АТО «На передовій»
Канал ICTV покаже спецпроект – теленарис про бійців АТО «На передовій»

28 червня о 22.20 в ефірі телеканалу ICTV вийде спеціальний проект «На передовій». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«На передовій» - це телевізійний нарис, який розставляє акценти війни, що точиться на Сході України, розкриває її людський вимір і патріотичний мотив.  Зйомки фільму проходили в епіцентрі АТО, де журналісти ICTV були разом із військовими, разом із ними ризикуючи життям.

 

Фільм побудований із кількох блоків. Знімальна група фіксувала будні бійців АТО, де бої і пов'язана з ним небезпека стали звичним атрибутом. Атака терористів може статися будь-якої миті, і одного з таких нападів зазнала десантна рота, в розташуванні якої перебували журналісти ICTV, пережиті відчуття журналістів також увійшли у фільм. У фільмі будуть вписані і драматичні сторінки - особисті трагедії, про які відверто розкажуть учасники бойових дій.

 

«Щодня у телевізійних новинах, репортажах у пресі всі ми докладно дізнаємося про АТО. У наших начерках із першої лінії бойових дій ми робимо наголос на обставинах, емоціях, переживаннях, тривогах бійців і командирів. Звісно, ми в деталях покажемо і конкретну оперативно-бойову операцію наших десантників. Водночас епізод АТО для нас - це лише одна з ілюстрацій того, яким є життя в зоні бойових дій. Головні герої фільму - це наші мужні хлопці, які воюють за Україну», - сказав автор концепції проекту Олександр Семирядченко.

 

 

«Щойно ми приїхали в табір військових під Слов'янськом, почувся противний пронизливий свист. З'ясувалося, то почали працювати снайпери терористів. Трохи пізніше під обстріл потрапив БТР, у якому ми були з нашими військовими. Взагалі, стріляли постійно. Та страху майже не було. Зрештою, впевненість давали наші бійці», - зазначає шеф-редактор проекту Ірина Соломко.

 

Нагадаємо, 8 травня знімальну групу ICTV на одному з блок-постів м.Слов'янська (Донецька обл.) зупинили сепаратисти. Під дулами автоматів вони провели обшук, після чого вилучили всю техніку та взяли журналістів у полон. Витримавши кілька годин обшуку, знущань та допитів, журналістам вдалось вирватись на волю. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY