detector.media
09.06.2014 11:42
Переможцем «Голосу країни. Перезавантаження» став Ігор Грохоцький
Переможцем «Голосу країни. Перезавантаження» став Ігор Грохоцький

У проекті телеканалу «1+1» «Голос країни. Перезавантаження» переміг Ігор Грохоцький із композицією Summer moved on. Про це стало відомо в ефірі суперфіналу програми 8 червня.

 

Як повідомляє прес-служба каналу, 21-річний киянин - дворазовий чемпіон України з футболу, колишній гравець київського «Динамо». Внаслідок травми змушений був залишити спорт і захопився вокальним мистецтвом.

 

Раніше «зіркові тренери» визначилися із претендентами на перемогу. Кандидатуру Ігоря Грохоцького обрав Святослав Вакарчук, Ольгу Мельник - Сергій Лазарєв Михайла Мирку - Тамара Гвердцителі, Марлена Карімова - Ані Лорак.

 

Нагадаємо, четвертий сезон «Голосу країни» стартував в ефірі «1+1» 2 березня та виходив щонеділі. Його салоган - «Перезавантаження», що обумовлено глобальними змінами на всіх рівнях проекту: змінилися тренери та ведуча, сцена та декорації, а також  підхід до відбору учасників.

 

Сезон розпочався з відкритих всеукраїнських кастингів, де були відібрані 150 володарів «унікальних голосів» для етапу «сліпих» прослуховувань, з них тренери формували команди по 14 учасників у кожній.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://www.1plus1.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY