detector.media
06.06.2014 17:34
«Футбол 1» і «Футбол 2» запускають щоденну аналітичну програму «Мундіаль. Матч-центр»
«Футбол 1» і «Футбол 2» запускають щоденну аналітичну програму «Мундіаль. Матч-центр»

12 червня о 21:00 на каналі «Футбол 1» та 13 червня о 17:00 на каналі «Футбол 2» стартує щоденна аналітична програма «Мундіаль. Матч-центр», присвячена поєдинкам Чемпіонату світу з футболу 2014 року. Про це повідомляє прес-служба каналів.

 

Щоденно у дні матчів мундіалю до та після поєдинків ведучі проекту Андрій Малиновський та Сергій Панасюк разом із постійними експертами: Йожефом Сабо, Вадимом Євтушенком, Сергієм Морозовим, Олександром Сопком та коментаторами каналів «Футбол 1» і «Футбол 2» обговорюватимуть готовність команд, а також проводитимуть експертний аналіз усіх ігор турніру.

 

Програма розділена на денний та вечірній блоки, які виходитимуть до та після поєдинків. «Перед матчами «Мундіаль. Матч-центр» підготує до майбутньої гри: на глядачів чекає максимум ексклюзивної інформації з Бразилії: масштабні зйомки арен, прямі включення, прес-конференції, інтерв'ю та багато іншого. У післяматчевих випусках ведучі разом з експертами аналізуватимуть зіграні поєдинки, обговорять тактичні схеми та результати, а також зроблять свої прогнози на майбутні ігри», - йдеться в повідомленні.

 

Нагадаємо, що медіахолдинг «Медіа Група Україна» отримав права на трансляцію матчів фіналу Чемпіонату світу з футболу-2014 в Бразилії. З 12 червня по 13 липня канали «Футбол 1» та «Футбол 2» покажуть усі 64 матчі мундіалю. Телеканал «Україна» покаже 32 матчі Чемпіонату світу, включаючи чверть- і півфінали, а також фінальний матч. Телеканали також випустять спеціальні тематичні програми, присвячені поєдинкам мундіалю.

 

Зокрема, у дні матчів Чемпіонату cвіту з футболу 2014 в ефірі каналів «Україна» (з 13 червня) та «Футбол 1» (з 12 червня) стартує програма «Великий футбол. Бразилія 2014» з Олександром Денисовим.

 

13 червня на каналі «Футбол 1» відбудеться прем'єра ранкового розважального шоу «Оле, Мундіаль!» з ведучими Аллою Бублій, Віталієм Крутяковим та Костянтином Кіркаряном, яка виходитиме о 10:10 щодня протягом усього Чемпіонату світу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY