detector.media
31.05.2014 14:10
3 червня на ZIK - прем`єра проекту «Гра у класику» за участі Сергія Рахманіна

3 червня о 22:25 на ZIK вийде прем`єрний випуск проекту «Гра у класику» за участі відомого журналіста, багаторічного оглядача «Дзеркала тижня. Україна» Сергія Рахманіна. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За форматом, в основі «Гри у класику» - інтрига: «Що мають спільного із нинішніми подіями в Україні австрійський аншлюс чи вибори президента США у часи Першої чи Світової війни, хто із історичних осіб можна вважати прототипом Януковича? У кожному ефірі - нові історичні загадки, нові несподівані паралелі, і дискусії».

 

Інтригою, на думку представників ZIK, є і особистість ведучого «Гри у класики».

 

«Дуже важко займатися однією справою багато років, - прокоментував Сергій Рахманін намір поєднати роботу у газеті із телевізійною кар'єрою. - Хочеться змін, адже інакше відбувається консервування. Тому я при нагоді завжди намагався поєднувати газетну справу, яку дуже люблю і не хочу повністю полишати, із різними іншомедійними проектами. Мені доводилося мати програми на кількох радіостанціях. Тричі мав програми на телебаченні.

 

З одного боку поєднання одного, іншого ускладнює мені життя, бо я завжди намагаюся робити якісно все, чим займаюся,  а з іншого - це розширення кордонів, руйнування умовностей».

 

 

 

 

Як писала «Детектор медіа»,  зйомки програми відбуватимуться у новій студії каналу у Києві.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY