detector.media
30.05.2014 15:37
Реаліті «Мій малюк зможе» стартує на «1+1» 15 червня
Реаліті «Мій малюк зможе» стартує  на «1+1» 15 червня

Новий сімейний проект «Мій малюк зможе» стартує на телеканалі «1+1» 15 червня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма з ведучою Ірмою Вітовською (на фото) виходитиме щонеділі о 21.00.

 

Нагадаємо, в кожному ефірі шоу «Мій малюк зможе» за приз у 100 тис. грн. змагатимуться по п'ять родин - пари батьків з дітьми віком від 2 до 4 років.

 

За форматом, кожна програма складається з трьох турів. У першому турі мами й тата мають передбачити дії свого малюка, у другому - розгадати ребус, який малюк має знайти посеред купи іграшок, а в третьому турі ті, хто розгадає ребус, розбивають свинки-скарбнички, де ховаються великі гроші.

 

Призовий фонд програми  становить  майже мільйон гривень, які, як повідомляє «1+1», призначені для  майбутньої освіти дітей.

 

Як писала «Детектор медіа», прототипом програми на «1+1» стало шоу Bet on Your Baby американської компанії Electus International, що з успіхом транслювалося в США та було адаптоване в Аргентині, Китаї, Мексиці, на Філіппінах та в Туреччині. 

 

Група «1+1 медіа» придбала формат Bet on Your Baby для адаптації у травні 2013 року. Тоді ж відбулася презентація проекту.

 

Адаптацію американського шоу на «1+1» планували розпочати ще минулого року. Канал також запустив сайт проекту, де до Дня захисту дітей обирають фото малюка, який стане обличчям каналу 1 червня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY