detector.media
29.05.2014 18:07
Головним редактором російського видання «АиФ» в Україні став екс-головред закритого «Взгляда»
Головним редактором російського видання «АиФ» в Україні став екс-головред закритого «Взгляда»

З 26 травня головним редактором газети «Аргументы и факты. Украина», що видається в Україні холдингом UMH group (УМХ) за франшизою російського видавничого дому «АиФ», став Андрій Хрустальов. Про це повідомляє прес-служба медіахолдингу.

 

Таким чином Андрій Хрустальов повертається до холдингу UMH group, який наразі належить групі компаній бізнесмена Сергія Курченка. З 2002 по 2012 рік журналіст працював в «Комсомольской правде в Украине»,  в 2007-2009 роках - був головним редактором цього видання. У 2012-2013 роках Андрій Хрустальов був головним редактором газети «Взгляд», що нещодавно була закрита, і яку пов'язували із медіаактивами екс-першого віце-прем'єра Сергія Арбузова.

 

Раніше головним редактором видання «АиФ» був Андрій Овчаренко, який зайняв пост редактора журналу «Корреспондент» після звільнення його багаторічного редактора Віталія Сича.

 

«Без перебільшення, вважаю УМХ рідним домом. Я десять років пропрацював в українській «Комсомолці», і встиг за цей час перейнятися тими принципами роботи, підходами, які зробили команду холдингу безперечно кращою на українському медіаринку. Упевнений, що і в майбутньому нас чекає плідна спільна робота», - заявив пан Хрустальов.

 

Нагадаємо, у березні видавництво «Новый взгляд страны» заявило про закриття журналу «Взгляд ТВ» і перехід газети «Взгляд» в онлайн. До такого рішення генерального директора ВД «Новый взгляд страны» Андрія Сіволоцького спонукала «складна внутрішньополітична та економічна ситуація в країні».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY