detector.media
22.05.2014 14:37
Гужва заявляє, що у ТОВ «Вісті Мас-Медіа» немає порушень податкового законодавства
Гужва заявляє, що у ТОВ «Вісті Мас-Медіа» немає порушень податкового законодавства

Гендиректор ТОВ «Вісті Мас-Медіа» Ігор Гужва заявляє, що його компанія працювала відповідно до законодавства та не брала участі у тіньових податкових схемах. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

 

Пан Гужва наголосив, що він особисто також не причетний до порушень податкового законодавства. «З приводу зливів в ЗМІ, які йдуть щодо того, що до нас і до мене є якісь питання щодо несплати податків та участі в якихось тіньових схемах. Це повна маячня. Всі на ринку знають - що ми компанія, яка працює по-білому, веде повністю офіційну бухгалтерію, платить білу зарплату. Те ж саме стосується і мене особисто - всі мої доходи я офіційно задекларував і подав до податкової у встановлені терміни. Всі мої доходи офіційно підтверджені. Тому ми можемо відзвітувати за всю нашу діяльність», - написав гендиректор ТОВ «Вісті Мас-Медіа».

 

Пан Гужва припустив, що «звинувачення, які з'явилися - це сфальсифіковані матеріали, покликані виправдати наїзд на наші ЗМІ».

 

Нагадаємо, 22 травня, стало відомо, що податкова арештувала рахунок ТОВ «Вісті Мас-Медіа» та рахунок його директора Ігоря Гужви. Податкова міліція заявила, що розслідує причетність ТОВ «Вісті Мас-Медіа» до незаконної конвертаційної діяльності. Водночас холдинг «Мультимедіа інвест груп» заявив про тиск з боку влади. 

 

Заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар у свою чергу заявила, що арешт рахунку ТОВ «Вісті Мас-Медіа» і рахунку його генерального директора Ігоря Гужви пов'язаний винятково з відмиванням брудних грошей «Сім'ї» колишнього президента Віктора Януковича і причетного до неї бізнесмена Сергія Курченка.

 

Сайт журналістських розслідувань YanukovychLeaks стверджує, що  юридичні питання, пов'язані з діяльністю медіахолдингу «Мультимедіа інвест груп», що видає безкоштовну газету «Вести», відносилися до штатних обов'язків юриста групи компаній ВЕТЕК Сергія Курченка Анни Ситник.

 

Холдинг «Мультимедіа інвест груп» був заснований екс-головредом газети «Сегодня» Ігорем Гужвою і вийшов на ринок у травні 2013 року. «Власник компанії - я, як фізична особа. Проект розвивається на позикові кошти. Позичальники, за умовами нашої домовленості, просять дотримуватися конфіденційності», - сказав він в інтерв'ю «Детектор медіа». Водночас Ігор Гужва заявив, що у інвесторів, яких керівник медіахолдингу так і не назвав, «немає політичних інтересів в Україні». 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY