detector.media
22.05.2014 14:11
Податкова міліція розслідує причетність ТОВ «Вісті Мас-Медіа» до незаконної конвертаційної діяльності – Міндоходів
Податкова міліція розслідує причетність ТОВ «Вісті Мас-Медіа» до незаконної конвертаційної діяльності – Міндоходів

Працівниками підрозділів фінансових розслідувань органів доходів і зборів України, починаючи із квітня місяця 2014 року розслідується незаконна конвертаційна діяльність окремих фінансових установ України. У тому числі податкова міліція розслідує причетність ТОВ «Вісті Мас-Медіа» до цих схем. Про це повідомляє прес-служба Міністерства доходів і зборів України.

 

«Зокрема, встановлено, що рядом підприємств, у тому числі ТОВ "Торггазстрим ЛТД" (м.Сімферополь), протиправна діяльність якого на сьогодні є предметом перевірки правоохоронних органів, було перераховано 93,6 мільйона гривень на адресу Сумського приватного підприємства. Повідомляємо, що це підприємство впродовж тривалого часу декларує відсутність господарської діяльності. У подальшому вказані грошові кошти перераховано ТОВ "Вісті Мас-Медіа"», - йдеться в повідомленні.

 

Для з'ясування законності походження та використання цих коштів у подальшому здійснюється досудове слідство за фактами фіктивного підприємництва та відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом (статті 205 і 209 Кримінального кодексу України), йдеться в повідомленні.

 

У Міністерстві повідомляють, що стосовно усіх учасників злочинної схеми, як щодо фізичних, так і щодо юридичних осіб, у передбаченому законом порядку, у тому числі і за погодженням із прокурором та за рішенням суду, проведено і проводяться слідчі дії. Так, сьогодні, 22 травня 2014 року стосовно однієї із юридичних осіб - ТОВ «Вісті Мас-Медіа», яка розташована за адресою: місто Київ, вул. Червоноармійська 6-о, проведено санкціонований обшук.

 

У приміщенні, де відбувається санкціонований обшук, знаходиться 11 осіб, із них: 6 осіб - співробітники підприємства та 5 - охорона. Вагітну жінку відпустили відразу перед проведенням обшуку, заявляє прес-служба Міндоходів.

 

«Слідчі дії проводяться і щодо директора ТОВ «Вісті Мас-Медіа», задіяного у схемі перерахування коштів», - сказано в повідомленні.

 

У Міндоходів наголошують, що дії проводяться на підставі рішення суду за погодженням із прокурором.

 

Нагадаємо, сьогодні, 22 травня, стало відомо, що податкова арештувала рахунки ТОВ «Вісті Мас-Медіа» та його директора Ігоря Гужви. Водночас холдинг «Мультимедіа інвест груп» заявив про тиск з боку влади.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY