detector.media
22.05.2014 09:47
Голові наглядової ради UMH Юрію Ровенському заборонили в’їзд до України
Голові наглядової ради UMH Юрію Ровенському заборонили в’їзд до України

Юрію Ровенському, генеральному директору компанії «ВЕТЕК-Медіа» і голові наглядової ради UMH Group, що належать Сергію Курченку, заборонено в'їзд до України. Цю інформацію «Детектор медіа» отримала від кількох джерел.

 

За словами одного з високопосадових джерел «Детектор медіа», пану Ровенському перекрито в'їзд до України, як і багатьом іншим громадянам Російської Федерації.

 

«Детектор медіа» очікує на коментар UMH Group щодо цієї ситуації.

 

Нагадаємо, після оголошення угоди про придбання UMH Group, у серпні 2013-го, олігарх Сергій Курченко створив компанію «ВЕТЕК-Медіа», до якої згодом мав увійти придбаний медіахолдинг. Гендиректором «ВЕТЕК-Медіа» було призначено російського медіаменеджера Юрія Ровенського. У листопаді 2013-го, після завершення угоди з придбання UMH Group, пан Ровенський очолив наглядову раду цього медіахолдингу.

 

Нещодавно, в травні 2014-го, Служба безпеки України заявила, що викрила факти безпосередньої причетності Сергія Курченка до реалізації злочинних механізмів з придбання на користь фінансово-промислової групи СЄПЕК (ВЕТЭК) медіахолдингу UMH group (ТОВ «Український медіа холдинг»).

 

Раніше СБУ затримала юрисконсульта Сергія Курченка, члена наглядової ради UMH Group - Дениса Бугая.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY