detector.media
21.05.2014 14:11
Терористи обстріляли вертоліт каналу «Донбас», який знімав проголошену Ахметовим акцію
Терористи обстріляли вертоліт каналу «Донбас», який знімав проголошену Ахметовим акцію

20 травня у м.Донецьку був обстріляний вертоліт із журналістами ТРК «Донбас». Про це повідомляє донецький кореспондент Інституту масової інформації (ІМІ).

 

Під час зйомок сюжету вертоліт двічі був підданий обстрілу з автоматичної зброї у момент, коли пролітав над будівлею СБУ, що знаходиться під контролем терористів. Ніхто з журналістів не постраждав.

 

Як повідомляють у прес-службі телеканалу «Донбас», їм невідомо, чи саме на журналістів була спрямована ця атака, чи у терористів викликав підозру вертоліт.

 

20 травня у Донецьку пройшла ініційована бізнесменом, власником ТРК «Донбас» Рінатом Ахметовим акція на підтримку миру на Донеччині. Акція пройшла майже на всіх комунальних підприємствах Донецька і області, а також на багатьох приватних підприємствах. ТРК «Донбас» знімав один із заходів, що відбувався на стадіоні «Донбас Арена» у Донецьку.

 

Нагадаємо, 28 квітня сепаратисти, які захопили донецький телецентр, вимкнули всі українські загальнонаціональні та місцеві канали в Донецьку, у тому числі й канал «Донбасс». Згодом телеканал відновив мовлення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY