detector.media
19.05.2014 09:48
Російський канал LifeNews підтвердив, що під Краматорськом затримали їх журналістів
Російський канал LifeNews підтвердив, що під Краматорськом затримали їх журналістів

Увечері 18 травня російський телеканал LifeNews підтвердив у своєму Twitter-акаунті, що поблизу м.Краматорська (Донецька обл.) українські антитерористичні підрозділи затримали журналістів цього каналу. Про це повідомляє «Радіо Свобода».

 

За інформацією телеканалу LifeNews було затримано кореспондента Олега Сидякіна і оператора Марата Сайченка.

 

 

Нагадаємо, 18 травня поблизу аеродрому під Краматорськом українські силовики провели спецоперацію, у ході якої було частково знешкоджено, частково затримано групу бойовиків. Двоє затриманих якої представились російськими журналістами та мали при собі відеокамеру. Про це повідомили керівник групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук, а також підполковник Владислав Селезньов із оперативної групи інформування про антитерористичну операцію.

 

«Двоє із затриманих представилися російськими журналістами. При собі дані громадяни мали телекамеру і вели зйомку підготовки до штурму позицій українських силовиків. Затримані будуть передані правоохоронним органам України», - написав керівник групи «Інформаційний опір».

 

Як зауважує «Радіо Свобода», російський телеканал LifeNews відомий особливим спотворенням подій чи й передачею фальшивих «новин» в антиукраїнському дусі, а також наданням інформаційної підтримки збройним проросійським сепаратистам на Сході України.

 

«Детектор медіа»

Фото затриманих - Владислава Селезньова

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY