detector.media
14.05.2014 19:21
«Інтер» 16 травня запускає щотижневе політичне ток-шоу
«Інтер» 16 травня запускає щотижневе політичне ток-шоу

У п'ятницю, 16 травня, телеканал «Інтер» запускає щотижневе політичне ток-шоу. Робоча назва проекту - «Чорне дзеркало». Про це «Детектор медіа» повідомив заступник директора з розвитку компанії «Національні інформаційні системи» (НІС - новинний продакшн «Інтера») Ігор Шувалов.

 

Вестимуть ток-шоу, як уже писала раніше «Детектор медіа», кілька ведучих. Їхні імена оголосять завтра, 15 травня, у «Подробностях», і це будуть українські журналісти.

 

Ток-шоу буде вестися двома мовами - російською та українською. За словами пана Шувалова, «зі Сходом треба розмовляти російською, але не треба забувати й про українську».

 

Виробляти ток-шоу буде НІС, керівником якого є Назім Бедіров, тож він буде продюсером і нового проекту.

 

У день виборів, 25 травня, «Інтер» планує вийти з масштабним проектом «ночі виборів» у співпраці з іншими каналами.

 

Нагадаємо, наприкінці березня шеф-редактор «Подробностей недели» Ольга Червакова під час чат-конференції на «Детектор медіа» повідомила, що телеканал «Інтер» планує запустити ток-шоу, яке виходитиме в ефір одразу після «Подробностей недели». Співведучими ток-шоу стануть журналісти, так звані «ґест-стар», які будуть задіяні у виготовленні сюжетів для «Подробностей недели» на аутсорсингу.

 

На початку квітня про роботу над запуском нового політичного ток-шоу в інтерв'ю «ЛігаБізнесІнформ» повідомив також Ігор Шувалов.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY