detector.media
08.05.2014 14:21
Заступник головреда сайту «ОстроВ» і власкор УНІАН через небезпеку переїхали з Донецька на Львівщину
Заступник головреда сайту «ОстроВ» і власкор УНІАН через небезпеку переїхали з Донецька на Львівщину

Заступник головного редактора донецького інтернет-видання «ОстроВ» Ярослав Колгушев (на фото) і його дружина, власкор інформагентства УНІАН у Донецьку Олена Колгушева переїхали з Донецька до Буська Львівської області через нестабільну ситуацію на сході України. Про це повідомляє Zaxid.net.

 

«Ситуація дуже складна. У Донецьку зникають проукраїнські активісти. Буквально сьогодні (7 травня, - ред.) сепаратисти викрали представника партії Гриценка. Багато журналістів фактично вимушені працювати з підпілля. 5 травня обстріляли будинок нашого головного редактора Сергія Гармаша. Він зміг втекти тільки через те, що дав відсіч нападникам», - прокоментував Zaxid.net Ярослав Колгушев.

 

На Львівщині журналісти продовжують працювати у телефонному режимі та через інтернет. Виконують ту ж саму роботу, але в спокійніших умовах.

 

Як зазначив журналіст, із поселенням їм допомогли у Львівській облдержадміністрації. У Буську, додав Колгушев, їх прийняли дуже тепло, надали в користування дві кімнати в пансіонаті.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - pclub.dn.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY