detector.media
07.05.2014 23:33
Журналісти LifeNews потрапили під мінометний обстріл під Слов’янськом
Журналісти LifeNews потрапили під мінометний обстріл під Слов’янськом

7 травня знімальна група російського телеканалу LifeNews - кореспондент Олексій Казанников і оператор Олександр Матвєєв опинилися під вогнем під час підготовки до прямого включення. Російські репортери заявляють, що по них відкрили вогонь українські військові. Про це йдеться в повідомленні на сайті телеканалу.

 

За даними російських телевізійників, блокпост на залізничному переїзді, біля якого вони опинилися під обстрілом, вважається одним з найнебезпечніших. Інших журналістів у цьому місці немає.

 

Нагадаємо, 17 квітня телеканал LifeNews повідомив про зникнення своєї кореспондентки після перестрілки, що розпочалася під час штурму військової частини Внутрішніх військ у Маріуполі. Невдовзі журналістка знайшлася.

 

25 квітня з України депортували двох представників телеканалу LifeNews - Юлію Пустоплєснову (Шустру) та Михайла Пудовкіна.

 

Як писала «Детектор медіа», LifeNews неодноразово дезінформував глядачів щодо подій в Україні. Саме цей канал ще за день до стрілянини та пожежі у Слов`янську повідомив, що там знайшли візитки лідера «Правого сектора» Дмитра Яроша, а «вбиті під час перестрілки повтікали до лісу».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY