detector.media
06.05.2014 11:43
Ситуація у Краматорську не дозволяє вийти друком кільком газетам - мовлення українських каналів відновлено
Ситуація у Краматорську не дозволяє вийти друком кільком газетам - мовлення українських каналів відновлено

У м.Краматорську (Донецька обл.), що був звільнений від терористів в ході АТО, наразі не працює міський транспорт і не вийдуть друком кілька газет. Про це повідомляє сайт місцевої муніципальної газети «Краматорская правда».

 

Видання інформує, що наступний номер «Краматорской правды» не вийде. В умовах, що склалися, муніципальна газета не може провести розрахунок з друкарнею за друк паперового номера. Редакція газети знаходиться на четвертому поверсі захопленого будівлі міськради, журналісти не мають можливості безперешкодно потрапляти у власні кабінети. Головний редактор і бухгалтер волею випадку в момент проведення АТО опинилися за межами Краматорська і не можуть повернутися в місто. Всі матеріали журналістів до стабілізації ситуації будуть розміщуватися на сайті «Краматорской правды».

 

Сайт також повідомляє, що не вийде друком і наступний номер міської незалежної газети «Восточный проект», журналісти якої вирішили зосередиться на інтернет-версії газети. «Налагодити доставку та реалізацію свіжого номера газети вкрай проблематично», - вважають у виданні. На вимушених канікулах знаходиться і газета «Новини Краматорська», яка також не виходить друком. Матеріали журналістів розміщуються на сайті видання.

 

Два інших краматорських видання - газети «Поиск» і «Технополис», за попередньою інформацією готують нові номери до друку і планують вийти у середу, 7 травня.

 

Водночас МВС Україні повідомляє, що у Краматорську повністю відновлено мовлення українських телеканалів.

 

Нагадаємо, у ніч на 3 травня бійці національної гвардії та внутрішніх сил звільнили захоплену сепаратистами телевежу Концерну РРТ у Краматорську, що забезпечує телевізійним сигналом Краматорськ,  Слов'янськ, Горлівку та Макіївку. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY