detector.media
29.04.2014 13:52
Кабельники попереджають про можливий напад сепаратистів на Луганську ОДТРК
Кабельники попереджають про можливий напад сепаратистів на Луганську ОДТРК

Сьогодні, 29 квітня, Луганську обласну державну телерадіокомпанію (ОДТРК) та радіотелецентр погрожують захопити сепаратисти. Про це  в своєму Twitter написала екс-заступник голови Нацради України з питань телебачення і радіомовлення Лариса Мудрак.

 

«Луганські кабельники попереджають про погрози захоплення в Луганську ОДТК та РТПЦ так званою «армією Південного Сходу» сьогодні після 14.00», - написала Лариса Мудрак.

 

 

Нагадаємо,  22 квітня Луганський полк Національної гвардії взяв під охорону Луганську філію Концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення, яка розташована в центрі міста. За цією ж адресою розташована й Луганська обласна державна телерадіокомпанія.

 

Об'єкт узято під охорону за рішенням міністра внутрішніх справ, з метою охорони громадського порядку та безпеки журналістів.

 

9 квітня Державний комітет телебачення і радіомовлення звільнив Родіона Мірошника з посади генерального директора Луганської обласної державної телерадіокомпанії та достроково розірвав з ним контракт «у зв'язку з постійним недотриманням балансу в інформаційних випусках Луганського обласного телебачення».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY