detector.media
28.04.2014 12:59
Журналіст Руслан Кухарчук побував у полоні в Слов’янську
Журналіст Руслан Кухарчук побував у полоні в Слов’янську

Журналіст Руслан Кухарчук з асоціації «Новомедіа» пробув 13 годин у полоні в терористів у Слов'янську. Про це він повідомив у Facebook.

 

«Слов'янськ такий Слов'янськ. 13 годин у полоні в місцевого озброєного ополчення, в тому числі 1 годину з пакетом на голові й автоматом біля потилиці. Але при цьому, випускаючи, погодували. Слава Богу, я живий. Уже на волі. І вже 20 хвилин як не у Слов'янську. Настрій нормальний, сонний», - написав він.

 

Пан Кухарчук пообіцяв «Детектор медіа» прокоментувати обставини свого полону за годину.

 

Нагадаємо, 24 квітня терористи у Слов'янську звільнили репортера американського видання Vice News Саймона Островського і фотографа-фрілансера Євгена Гапича. За словами пана Островського, його утримували сепаратисти, зв'язували та били. Дружина Євгена Гапича повідомила українським журналістам, що він не міг говорити з пресою, тому що був у шоці через жорстоке поводження в полоні, де його жорстоко побили за те, що він журналіст.

 

24 квітня у Слов'янську терористи викрали журналіста ZIK Юрія Лелявського, що виконував редакційне завдання щодо висвітлення ситуації у регіоні. Крім нього наразі у полоні у Слов'янську перебувають також місцевий стрімер Артем Дейнега, журналіст польського фонду «Відкритий діалог» Сергій Лефтер та київська журналістка і активістка Ірма Крат.

 

Вчора, 27 квітня, вийшов на зв'язок ще один викрадений терористами у Слов'янську журналіст луцького інтернет-видання «ВолиньPost» Сергій Шаповал. Про це повідомила його сестра, журналістка Катерина Шаповал.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY