detector.media
28.04.2014 12:41
Управління держохорони пояснило, за що затримало журналістів «Грошей»
Управління держохорони пояснило, за що затримало журналістів «Грошей»

Управління державної охорони України (УДО) пояснює затримання журналістів програми «Гроші» телеканалу «1+1» тим, що вони порушили правила відвідання охоронюваних об'єктів. Журналістів і матеріали про порушення ними правил передали співробітникам Голосіївського РУ ГУ МВС у Києві. Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі УДО.

 

«27 квітня на території будинку відпочинку «Конча Заспа» Державного управління справами нарядом охорони Управління державної охорони України були виявлені двоє невідомих, які через паркан проникли на об`єкт, щодо якого здійснюється державна охорона», - йдеться в повідомленні УДО.

 

«Порушників режиму охорони доправили до чергової частини, де встановили, що це працівники медіахолдингу «1+1» - Ткач Михайло та Дяків Сергій - готують сюжет про державні резиденції для телепрограми «Гроші». Журналістів та матеріали про порушення ними встановлених правил відвідання охоронюваних об`єктів передали співробітникам Голосіївського РУ ГУ МВС України в м. Києві», - повідомили в УДО.

 

УДО заявляє, що з повагою ставиться до роботи журналістів і їхніх професійних обов'язків, поважає конституційні права і свободи громадян. «У черговий раз звертаємося до репортерів, фотокореспондентів і операторів засобів масової інформації, до усіх громадян України з проханням реалізовувати право на збирання і поширення інформації виключно в рамках чинного законодавства», - закликало УДО.

 

Нагадаємо, 27 квітня в Конча-Заспі під Києвом журналістів програми «Гроші» каналу «1+1» затримали охоронці з УДО. Як повідомив журналіст Михайло Ткач, охоронці заборонили знімати і попросили видалити відео, вони утримували журналістів майже три години і намагались залякати.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY