detector.media
21.04.2014 12:34
У Слов’янську викрали трьох іноземних журналістів

У Слов`янську між 10 та 11-ю годиною 21 квітня викрали трьох журналістів. Про це з посиланням на інформацію самих кореспондентів на своїй сторінці у Facebook повідомив Денис Казанський.

 

За його даними. У полоні перебувають два італійських журналіста Поль Гого і Коссімо Аттанасіо, а також білоруський журналіст газети «Новий час» Дмитро Галко.

 

«У Слов'янську годину тому сепаратистами були викрадені два італійських журналіста Поль Гого і Коссімо Аттанасіо, а також білоруський журналіст газети "Новий час" Дмитро Галко, які вели зйомку в місті. У журналістів відібрали документи, гроші та фототехніку, сидять в якомусь приміщенні. Інформація від них», - зазначив Денис Казанський.

 

Як писала «Детектор медіа», 20 квітня у Слов`янську було викрадено засновницю сайту «Прихована правда», активістку Жіночої сотні Майдану Ірму Крат.

 

 

Нагадаємо, 12 квітня у Слов'янську силовики схопили журналіста «Громадського ТБ» Сергія Грішина та екс-журналіста Lenta.ru Іллю Азара. Їм погрожували та заборонили працювати в місті. Детальніше - в інтерв'ю Сергія Грішина «Відеотеці».

 

16 квітня у Слов'янську невідомі захопили журналіста фонду «Відкритий діалог», який реалізує місію спостереження за ситуацією на Сході України, Сергія Лефтера. Його місцезнаходження досі невідомо.

 

У ніч із 16 на 17 квітня у Слов'янську озброєні люди забрали всі документи й оргтехніку в журналістаРомана Губи під час нічного обшуку його помешкання.

 

Із 17 квітня відбуваються захоплення телевежі Концерну РРТ у Краматорську, яка забезпечує телевізійним сигналом у тому числі Слов'янськ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY