detector.media
16.04.2014 16:54
Родина побитого в Сумах журналіста Положія потребує допомоги
Родина побитого в Сумах журналіста Положія потребує допомоги

Анна Положій, дружина побитого в Сумах головного редактора газети «Панорама», одного з організаторів сумського Майдану Євгена Положія, повідомила, що постраждалий потребує довготривалого лікування, на яке необхідні кошти. Про це пані Положій написала у Facebook.

 

Зі слів пані Положій, нейрохірург діагностував у Євгена Положія струс мозку і перелом орбітальної кістки черепа (брова). Раніше в потерпілого було виявлено відкритий вивих та розриви м'яких тканин.

 

Пані Положій зауважила, що отримані травми її чоловіка серйозні і потребують довгого і ретельного лікування. Вона звернулась до інтернет-користувачів із закликом фінансово допомогти родині постраждалого й оприлюднила реквізити:

 

Номер картки 4188 3717 5052 0992,

МФО 380805,

Raiffeisen Bank Aval

отримувач Анна Положій

 

Нагадаємо, напад на Євгена Положія стався 15 квітня о 22.00 біля його будинку. Коли журналіст вийшов з власного автомобіля в гаражі, на нього напали двоє невідомих, які без жодних пояснень почали його бити, після чого зникли у невідомому напрямку. За фактом побитття журналіста правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 296 КК України (хуліганство), проте не виключають, що напад пов'язаний із журналістською діяльністю пана Положія.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY