detector.media
09.04.2014 15:04
Газета «Жизнь» в Україні закривається за рішенням видавця Арама Габрелянова
Газета «Жизнь» в Україні закривається за рішенням видавця Арама Габрелянова

Видавець таблоїда «Жизнь» Арам Габрелянов прийняв рішення припинити випуск тижневика в Україні. Про це повідомляє Lifenews, що також належить пану Габрелянову.

 

Офіційна дата закриття газети «Жизнь» в Україні - 10 квітня. Угоди зі співробітниками редакції будуть розірвані, повідомили в холдингу пана Габрелянова News Media.

 

Також представники компанії пояснили, що для дотримання всіх норм створено ліквідаційну комісію на чолі із заступником генерального директора холдингу Анною Черновою.

 

Причиною закриття газети «Жизнь» в Україні в News Media називають останні події в Україні. Зокрема, редакція українського представництва вилучила з публікації матеріали «Защити нас, Россия», «Россия, помоги» і «Необандеровская диктатура» на першій, другій і третій шпальтах газети, «присвячені політичній ситуації в Україні». У News Media це рішення української редакції назвали «вимушеним».

 

Юристи холдингу пояснили, що такі матеріали підпадають під юрисдикцію українських законів про інформацію, про ЗМІ, про сепаратизм і несуть за собою санкції, що передбачають дисциплінарну, адміністративну та кримінальну відповідальність.

 

Нагадаємо, що в березні російські видавці закрили українську газету «Коммерсантъ-Украина», пояснивши це економічними, а також політичними причинами.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY