detector.media
02.04.2014 14:51
Журналіста 5-го каналу затримали на російському кордоні – зв’язку з ним немає (ОНОВЛЕНО)
Журналіста 5-го каналу затримали на російському кордоні – зв’язку з ним немає (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні, 2 квітня, російські прикордонники не пустили на територію Російської Федерації кореспондента 5-го каналу Олега Криштопу, повідомивши йому, що він персона нон-ґрата. Про це «Детектор медіа» повідомила  ведуча 5-го каналу Тетяна Даниленко.

 

Пані Даниленко також додала, що водія 5-го каналу, з яким їхав Олег Криштопа, було затримано.

 

«Коли він витягнув гаманець, щоб показати документи - з нього випали листівки Євромайдану. Водія затримали», - розповіла ведуча.

 

Тетяна Даниленко повідомила, що наразі співробітники каналу не можуть зв'язатися з Олегом Криштопою.

 

Ведучий 5-го каналу Святослав Цеголко повідомив у Facebook, що знімальна група перетнула російський кордон в районі села Синьківка об 11.30, а близько 12.30 Олег Криштопа зателефонував і повідомив про затримання росіянами, які поінформували його, що він персона нон-ґрата в РФ.

 

За словами пана Цеголка, знімальна група 5-го каналу до України досі не повернулася. Канал повідомив про інцидент СБУ і МЗС України.

 

О 15.00 прес-служба 5-го каналу повідомила «Детектор медіа», що їм вдалося зв'язатися з українськими прикордонниками, які повідомили, що знімальна група перетнула російський кордон і досі перебуває на території Російської Федерації, а на територію України вона не поверталася. Зв'язку зі знімальною групою досі немає.

 

Нагадаємо, 13 березня з Абхазії депортували знімальну групу ТСН каналу «1+1» у складі корреспондента Наталки Пісні та оператора Сергія Кисельова. Перед цим зі знімальною группою зник зв'язок на кілька годин. Також тоді ж з Абхазії було депортовано знімальну групу каналу «Україна».

 

Також 12 березня кореспондент ТСН Ганна Бока і оператор Павло Бондаренко були затримані міліцією у Владикавказі на кілька годин. Російська влада не впустила їх на територію Осетії. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY