detector.media
28.03.2014 16:23
Журнал «Корреспондент» у новому спецпроекті розкаже про справжніх власників українського бізнесу
Журнал «Корреспондент» у новому спецпроекті розкаже про справжніх власників українського бізнесу

Журнал «Корреспондент» і компанія Pro-Consulting запускають спільний проект «Весь український бізнес». Про це повідомила перс-служба UMH group.

 

«Кожного місяця в публікаціях проекту буде надано інформацію, хто стоїть за найбільшими українськими компаніями в різних галузях - від ритейлу до металургії, від готельного бізнесу до енергетики», - повідомляє видання.

 

28 березня проект відкриває матеріал по структурі українського ритейлу, який характеризується високим ступенем конкуренції і жорсткою боротьбою за клієнта. Трійка найбільших гравців ринку, за версією видання, така: Fozzy Group - 24,1%, АТБ-Маркет - 19,8%, Metro Group AG - 9,8 %.

 

«Український бізнес - як Гюльчатай, відкриває обличчя тільки в крайніх випадках. Власники підприємств звикли, що чим менше про них знають, тим спокійніше вони можуть бути за свої активи. Але ми вважаємо, що українці мають право знати, кому належать магазини, в які вони ходять, автозаправки, на яких вони заливають бензин, заводи і фабрики, які постачають їх усім необхідним. Особливо в такий неспокійний час, як зараз, коли багато ринків небезпідставно чекають переділу. Мета нашого проекту - дати людям повну і достовірну інформацію про ключових гравців ринків і їх реальних власників», - заявив головний редактор «Корреспондента» Андрій Овчаренко.

 

Генеральний директор компанії Pro-Consulting Олександр Соколов вважає, що реалізація подібного проекту має принципове значення для суспільства, оскільки публікація інформації сприятиме збільшенню ступеня прозорості та відкритості українського бізнесу. «Сподіваємося, що представлені дані будуть цікаві і корисні не тільки бізнесменам, але й широкій аудиторії читачів», - сказав гендиректор компанії Pro-Consulting.

 

Нагадаємо, за грудень і січень з журналів та інтернет-видань «Forbes Украина» і «Корреспондент» загалом звільнилося 40 журналістів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив колишній головний редактор «Корреспондента» Віталій Сич, посилаючись на інформацію, яку він 31 січня дізнався у відділі кадрів UMH Group. Пасові звільнення в цих виданнях почалися після закриття угоди з продажу UMH group групі компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY