detector.media
28.03.2014 14:35
Асоціація Олени Бондаренко просить депутатів-мажоритарників Криму сприяти відновленню трансляції українських телеканалів
Асоціація Олени Бондаренко просить депутатів-мажоритарників Криму сприяти відновленню трансляції українських телеканалів

Асоціація правовласників і постачальників контенту (АППК), президентом якої є нардеп від «Партії регіонів» Олена Бондаренко, звернулася до народних депутатів Верховної ради України Олені Нетецької, Бориса Дейча, Григорія Грубе та інших, що були вибрані в український парламент по мажоритарних виборчих округах Криму, з проханням зробити все можливе для законного продовження трансляції українських телеканалів у Криму.

 

«В даний час більшість глядачів Криму позбавлені можливості перегляду програм українського телебачення не лише в ефірі, але і в мережах провайдерів телекомунікацій. Українські телепрограми десятиліттями були невід'ємною частиною програмної концепції провайдерів телекомунікацій Криму, і продовжують залишатися затребуваними як джерело інформації у населення півострова», - йдеться у заяві АППК.

 

Асоціація нагадує депутатам, що вони неодноразово заявляли про вірність демократичним принципам щодо поширення інформації. АППК впевнена, що саме зараз українські парламентарії Криму могли б внести свій внесок у забезпечення свободи слова для своїх виборців, вступивши у переговори з тими особами, які сьогодні впливають на інформпростір Криму. «Населення Криму має законні права на доступ до українських телеканалів,і їх трансляція має бути відновлена», - заявляє Асоціація Олени Бондаренко.

 

Нардеп Олена Бондаренко також направила листи всім операторам кабельного телебачення Криму з проханням не допускати обмеження розповсюдження українських телепрограм.

 

Нагадаємо, наразі у Крим відключено в ефірному і кабельному мовленні практично всі українські телеканали. Представник Організації з безпеки і співпраці в Європі зі свободи засобів інформації Дуня Міятович засудила припинення у Криму трансляції українських телеканалів. «У часи кризи люди повинні мати безперешкодний доступ до різних джерел інформації, інакше ж їх ставлять в умови найгіршої пропаганди», - наголосила чільний представник ОБСЄ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY