detector.media
27.03.2014 12:36
РНБО відстежуватиме виконання кабельниками ухвали суду про припинення ретрансляції російських каналів
РНБО відстежуватиме виконання кабельниками ухвали суду про припинення ретрансляції російських каналів

Рада національної безпеки і оборони України відстежуватиме виконання ухвали Київського окружного адміністративного суду про тимчасове припинення ретрансляції російських телеканалів у кабельних мережах України. Про це заявила заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар на брифінгу 26 березня, повідомляє прес-служба РНБО.

 

«Нацрада з телебачення і радіомовлення звернулася до операторів кабельного телебачення з тим, аби вони виконали ухвалу суду і роз'яснили, що після цієї ухвали російські телеканали, такі як "Первый канал", "РТР-Планета", "Россия-24", "НТВ-Мир" - їхня трансляція має бути припинена до винесення судом свого рішення. Ми будемо відстежувати активно, як кабельні оператори будуть виконувати цю ухвалу суду», - заявила панs Сюмар.

 

Нагадаємо, 25 березня Окружний адміністративний суд міста Києва прийняв ухвалу про забезпечення адміністративного позову Нацради до дистрибутора російських каналів - компанії «Торсат» з групи «Інтер». Суд зобов'язав ТОВ «Торсат» та провайдерів програмних послуг, які уклали угоди з ТОВ «Торсат», тимчасово припинити ретрансляцію в багатоканальних телемережах на території України іноземних програм «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР-Планета», «Россия 24», «НТВ-Мир» до вирішення справи по суті. Ухвала підлягає негайному виконанню, і провайдери програмної послуг зобов'язані негайно призупинити ретрансляцію чотирьох російських каналів.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - «Радіо Свобода»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY