detector.media
17.03.2014 20:02
«Правий сектор» заявив про початок співпраці з каналом Tonis. Ведуться переговори про повернення Тузова
«Правий сектор» заявив про початок співпраці з каналом Tonis. Ведуться переговори про повернення Тузова

Громадське об'єднання «Правий сектор» заявило, що домовилося про інформаційну співпрацю з телеканалом Tonis. Про це йдеться на сайті «Правого сектора».

 

«Ми вдячні керівництву каналу за неупереджене ставлення до «Правого сектора» і раді тому, що відтепер глядачі «Тоніса» першими зможуть отримувати правдиву інформацію про нашу діяльність, дізнатися нашу позицію щодо подій в Україні та за її межами», - йдеться в повідомленні.

 

«Підкреслюємо, що співпраця "Правого сектора" з "Тонісом" не означає, що ми втручатимемося в редакційну політику каналу чи встановимо над ним ідеологічний контроль. Це означає лише одне: "Правий сектор" відкритий до спілкування з журналістами, а "Тоніс", який першим запропонував таку співпрацю, отримав нашу згоду», - заявляє об'єднання.

 

Генеральний директор каналу Tonis Олександр Бутко відмовився від коментарів «Детектор медіа». Зв'язатися з речником «Правого сектора» Артемом Скоропадським «Детектор медіа» не вдалося.

 

Як повідомляє «Українська правда» з посиланням на працівників каналу, в офісі Tonis уже кілька днів вартують по кілька бійців «Правого сектора» в камуфляжі і бронежилетах. За їхньою інформацією, у перші дні перемовин на каналі з'являвся колишній керівник каналу Дмитро Тузов.

 

Сам Дмитро Тузов (на фото) у коментарі «Детектор медіа» підтвердив, що він справді був на каналі. «Мова йшла про моє повернення на канал. Але поки що я утримався від такого рішення», - повідомив пан Тузов.

 

Нагадаємо, за даними журналістського розслідування сайту «Наші гроші», з 2011 року канал Tonis пов'язаний із сином екс-президента Олександром Януковичем і колишнім першим віце-прем'єром Сергієм Арбузовим.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY