detector.media
14.03.2014 14:13
«Історична правда з Вахтангом Кіпіані» повертається на ZIK зі спецпроектом
«Історична правда з Вахтангом Кіпіані» повертається на ZIK зі спецпроектом

Науково-популярний історичний альманах «Історична правда з Вахтангом Кіпіані»  з автором та ведучим  Вахтангом Кіпіані відновить випуски в ефірі телеканалу ZIK. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Історична правда з Вахтангом Кіпіані» на каналі ZIK почне виходити із 16 березня, програма з'являтиметься в ефірі щонеділі о 22.05.

 

Пан Кіпіані поки не розголошує, в чому полягають ключові зміни оновленої програми, але зауважує, що ці зміни будуть суттєвими.

 

«Повернеться «Історична правда» в ефір принципово оновленою. Це буде спеціальний проект, присвячений величному чинові утворення і проголошення у березні 1939 р. Державної самостійності Карпатської України. Про героїзм, завзятість і про трагедію активістів державного утворення українців Карпат ми розповідатимемо з місць, де власне і проходили події, які на думку багатьох авторитетних істориків, фактично, означали розв'язання Другої світової війни», - розповідає автор та ведучий програми.

 

Також Вахтанг Кіпіані зауважив, що «Історична правда» не відмовлятиметься від рубрик програми, які вже оцінили глядачі.  Як повідомляє прес-служба каналу ZIK, окрім спеціальних проектів в ефірі історичного альманаху періодично з'являтимуться програми, які будуть сформовані з дискусій ведучого з дослідниками минувшини та рубрик, які особливо припали до смаку аматорам історії - «Приватна колекція», «Музика з історією» та «Родинний альбом».

 

Крім того у прес-службі пояснили, що двомісячна пауза, яку взяла команда програми, була вмотивована революційними подіями, що пережила Україна. Пан Кіпіані з цього приводу зауважив, що радий повернутись в ефір програми.  «Ми закінчуємо підготовку до яскравого повернення в ефір телеканалу ZIK. Але я вже з великим нетерпінням очікую на нову зустріч з глядачами. Адже виявилося, що «Історична правда» у телевізійному форматі була якісним, цікавим і потрібним продуктом. І пауза, впродовж якої ми не виходили в ефір, лише це підтвердила. Кількість дзвінків, листів та інших звернень від десятків людей з проханням готувати нові випуски нашого альманаху - приємно вражала», - каже Вахтанг Кіпіані.

 

 

Нагадаємо, у весняному сезоні західноукраїнський телеканал ZIK планує запустити новий проект журналістських розслідувань, а також етно-талант-шоу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY