detector.media
14.03.2014 09:13
Журнал «Контракты» припиняє вихід і переходить в онлайн
Журнал «Контракты» припиняє вихід і переходить в онлайн

Видавничий дім «Галицькі контракти» припиняє регулярний випуск ділового журналу «Контракты» і зосереджується на розвитку порталу Kontrakty.ua. Про це повідомляє kontrakty.ua.

 

Друковані «Контракты» виходитимуть у форматі спецвипусків : у травні планується до виходу «Рейтинг юридичних компаній України».

 

«Останні місяці яскраво продемонстрували, що сучасні ЗМІ повинні швидко реагувати на актуальні події. І зробити це можливо тільки в онлайні. Самі журналісти, як і основна цільова аудиторія ділових і суспільно-політичних медіа, є споживачами онлайн-інформації. Все менше читачів з нетерпінням чекають виходу чергового журналу - для більшості це вже артефакт», - йдеться в повідомленні видавничого дому.

 

Видавничий дім вирішив чітко розділити виробництво контенту: на актуальні новини, що публікуються на порталі, та довгострокові аналітичні й довідкові матеріали, які будуть корисними читачам протягом декількох місяців.

 

«Природно, на наше рішення вплинула і тривала криза в сегменті реклами друкованих ЗМІ. На жаль, політичні події в країні та світі не дають нам підстав очікувати, що негативний тренд зміниться. Водночас аудиторія порталу kontrakty.ua в останнє півріччя збільшується навіть швидше, ніж ми планували. Залишилося тільки дочекатися таких же темпів від рекламного ринку в digital-сегменті», - прокоментував шеф-редактор ВД «Галицькі контракти» Сергій Іванов-Малявін зміни в стратегії видавничого дому.

 

Тижневик «Контракты» видавався з 1997 року під назвою «Галицькі контракти». З 2006 року внаслідок ребрендингу став називатися «Контракти» («Контракты»). З 2009 року періодичність журналу зменшилася: в різні місяці виходило від 2 до 4 номерів. З 2013 року - від 1 до 3 номерів на місяць. У 2014 році вийшло по одному номеру в січні та лютому.

 

Нагадаємо, 13 березня, стало відомо про закриття щоденної ділової газети «Коммерсантъ-Украина».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY