detector.media
13.03.2014 16:54
«Інтер» можна дивитись у Криму на сайті телеканалу та на Megogo.net
«Інтер» можна дивитись у Криму на сайті телеканалу та на Megogo.net

У зв'язку з відключенням аналогового сигналу «Інтера» в АР Крим, керівництво телеканалу домовилося про співпрацю з онлайн-майданчиком Megogo.net. Про це йдеться у прес-релізі телеканалу.

 

У рамках домовленостей онлайн-трансляція ефіру телеканалу «Інтер» буде додатково здійснюватися на платформі інтернет-ресурсу Megogo.net, аудиторія якого в Криму налічує близько 450 тисяч чоловік.

 

Користувачі Megogo.net зможуть також дивитися ефір телеканалу «Інтер» через web-інтерфейс на телевізорах SmartTV, планшетах, смартфонах і звичайних телевізорах з використанням медіа-плеєрів.

 

Крім того, онлайн-трансляція ефіру телеканалу «Інтер» здійснюється на сайті каналу «Інтер» та на сайті podrobnosti.ua: http://inter.ua/ru/live, http://m.inter.ua/ru/live, https://itunes.apple.com/ru/app/inter/id666335520?mt=8.

 

«Право на отримання інформації є у всіх громадян України, незалежно від території їх проживання. Ми хочемо, щоб у всіх регіонах України глядачі «Інтера» могли бачити наші програми. Тим більше, в такий непростий період в житті нашої країни. Саме з цим пов'язане наше рішення про співпрацю з компанією  Megogo.net, яке дасть нам додаткові канали комунікації з нашою аудиторією», - сказав голова правління телеканалу «Інтер» Єгор Бенкендорф.

 

Нагадаємо, у Криму станом на 9 березня захопленим кримським РТПЦ були вимкнені з аналогового ефіру практично всі українські телеканали, а на їхніх частотах розпочали мовлення «Первый канал», «Россия 1», «Россия 24», НТВ, ТНТ, СТС. 10 березня в Сімферополі було відключено цифрове ефірне мовлення українських телеканалів. На їхніх частотах почали мовити російські канали. Того ж дня українські канали почали вимикати і в кабельних мережах.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY