detector.media
13.03.2014 10:55
Канал «Україна» зупинив зйомки проекту «Пристрасті на паркеті»
Канал «Україна» зупинив зйомки проекту «Пристрасті на паркеті»

Телеканал «Україна» закрив проект «Пристрасті на паркеті», який стартував в ефірі 2 березня. Про це повідомляє «Медіаняня» з посиланням на інформацію прес-служби і директора каналу Марину Миргородську.

 

«У зв'язку з політичними подіями в країні телеканал «Україна» тимчасово відмовляється від розважальних проектів, роблячи акцент на інформаційному мовленні та суспільно- політичних дискусіях», - йдеться у повідомленні прес-служби каналу «Україна».

 

Згідно з правилами британського формату Stepping Out, українське танцювальне шоу «Пристрасті на паркеті» повинно було виходити в ефір виключно в прямому ефірі, щотижня, без перерви. Продакшн- компанія «Теле Про», яка займається виробництвом шоу , провела кастинги та відбір учасників , запросила ведучих, членів журі, хореографів, здійснила постановку номерів. В ефірі каналу «Україна» шоу повинно було виходити щонеділі протягом 11 тижнів. Наразі глядачі побачили два випуски цього недільного шоу. «Однак політична криза в країні вносить свої корективи , і керівництво телеканалу «Україна» прийняло рішення про призупинення проекту», - повідомляє прес-служба.

 

Марина Миргородська, директор каналу «Україна», також прокоментувала рішення про тимчасове закриття проекту. «Рішення про зупинку зйомок шоу «Пристрасті на паркеті» далося нам дуже нелегко. Але причини очевидні і зрозумілі - зараз не найкращий час для розважальних форматів. Цю думку поділяють і наші чудові зоряні учасники , які присвятили підготовці до зйомок у шоу багато часу і сил. Я хотіла б щиро подякувати, насамперед, всім парам наших талановитих учасників, а також всій команді продакшн-компанії «Теле Про» , яка займалася зйомками шоу «Пристрасті на паркеті». Також окремо хочеться сказати велике спасибі нашим запрошеним зіркам - ведучій Ксенії Собчак, членам журі Лаймі Вайкуле та Євгену Папунаішвілі - за те, що, незважаючи на такий важкий час, щотижня вони приїжджали в Україну і підтримували наших учасників та українських телеглядачів. Також окрема подяка Олені Коляденко, яка підготувала для шоу яскраві танцювальні номери, розкривши себе як талановитий режисер- постановник. Дуже сподіваюся, що наша країна гідно пройде цей період складних випробувань, ми повернемося до звичайного ритму життя, і знову будемо радіти перемогам учасників нових шоу на телеканалі «Україна»», - заявила пані Миргородська.

 

Очільник телеканалу також повідомила, що  «Україна» найближчим часом оголосить про старт свого нового соціально-політичного формату.

 

Як повідомляла «ДУСЯ», канал «Україна» переніс прем'єру шоу «Пристрасті на паркеті», спочатку заплановану на 23 лютого,  у зв'язку з подіями в країні.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», одночасно із стартом шоу «Пристрасті на паркеті»  23 лютого на каналі «1+1» мала відбудеться прем'єра четвертого сезону вокального шоу «Голос країни. Перезавантаження», але прем'єру було так само перенесено.

 

 «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY