detector.media
08.03.2014 12:53
З архівного відео «Шустер live» зник фрагмент програми про переслідування Балашова у Криму
З архівного відео «Шустер live» зник фрагмент програми про переслідування Балашова у Криму

З архівного відео ток-шоу «Шустер live» зник фрагмент програми про переслідування теле- і радіоведучого, бізнесмена та засновника партії «5.10» Геннадія Балашова у Криму.

 

У випуску ток-шоу, що з 24 лютого по буднях транслювалося на сайті «Савік Шустер студії», про побиття пана Балашова у Сімферополі розповів народний депутат України Олесь Доній. Його співрозмовниками в інтернет-версії «Шустер live» були автор і ведучий програми Савік Шустер та генеральний директор «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко.

 

Розшифровка фрагменту розмови з відео випуску від 5 брезня, яке зберегли користувачі соцмереж: 

Олесь Доній: От вчора там побитий був ще Геннадій Балашов. Щоб було зрозуміло для наших глядачів, Генадій Балашов достатньо екстравагантний політик, бізнесмен з Дніпропетровська. У нього на перехресті Інститутської й Шовковичної є офіс. Так от навіть в самі критичні дні Майдану, коли вже стріляли, він виходив і з мікрофоном агітував. І в нього не потрапила ні куля, його не побили, він просто агітував на вулиці, російською мовою агітував за Майдан.

 

От він з цією ж самою ідеєю, очевидно - я не знаю, я з ним не всигнув поспілкуватися - поїхав у Сімферополь. А те, що можна виходити в Києві на вулиці й агітувати, і навіть тітушок і «беркутівців», і тьху-тьху, він тут вижив, то там це закінчилося тим, щого вкрали, побили. І добре, що завершилося тільки побиттям. Зараз в інтернеті, до речі, можна побачити його фото з синцями.

 

Олександр Мартиненко: Я хотел сказать, что на самом деле, это не по-крымски как-то действительно. Вот сколько в Крыму было разных событий в своё время в жизни, и в начале 1990-тых, и так далее, там никогда никого не били. Они могли толкаться, митинги проводить. Но бить в Крыму... Никогда этого не было. Поэтому вопрос, крымские ли это люди. Вопрос об этом.

 

Савік Шустер: Так, у нас ещё должно быть несколько включений...

 

 

Розшифровка архівного відео програми (з 22:26):

Олесь Доній: От вчора там побитий був ще Генадій Балашов. Щоб було зрозуміло для наших глядачів, Генадій Балашов достатньо екстравагантний політик, бізнесмен з Дніпропетровська. У нього на перехресті Інститутської й Шовковичної є офіс. Так от навіть в самі критичні дні Майдану, коли вже стріляли, він виходив і з мікрофоном агітував. І в нього не потрапила ні куля, його не побили, він просто агітував на вулиці, російською мовою агітував за Майдан.

 

Савік Шустер: Таким, таким... Далеко не локальным.

 

Олександр Мартиненко: Нет, но Турция как раз ещё региональный конфликт, но уже конфлікт мировой. Конфликт уже общемировой, и это уже понятно, уже видно...

 

Як писала «Детектор медіа», пана Балашова 4 березня у Сімферополі невідомі викрали і побили, коли він вийшов із відділку міліції після коротчасного затримання. Після цього його цілий день возили з мішком на голові і били, забрали телефон, паспорт і гроші.

 

Нагадаємо, нещодавно Савік Шустер в ефірі Першого національного дав клятву журналіста і закликав своїх колег зі ЗМІ вчинити так само. «Я дотримуватимуся найглибшої поваги до людських життів, починаючи з моменту зачаття», - зазначив, зокрема, автор і ведучий «Шустер live».

 

«Детектор медіа» звернеться по коментарі до «Савік Шустер студії». Наразі зв`язатися з Савыком Шустером не вдалося.

 

P.S. 14 березня Савык Шустер надав слово Геннадію Балашову в прямому ефірі «Шустер live» на Першому національному. Пан Балашов детально розповів про те, як його переслудували в Криму.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY