detector.media
08.03.2014 10:04
Серед постраждалих у Севастополі журналістів – російський кореспондент (ВІДЕО)
Серед постраждалих у Севастополі журналістів – російський кореспондент (ВІДЕО)

Серед постраждалих у Севастополі журналістів - кореспондент інтернет-видання «Русская планета» Павло Нікулін, повідомляє «Дождь».

 

За цією інформацією, його було побито до крові під час штурму української військової частини А - 2355 в Севастополь «силами самооборони Криму». Після інциденту журналіст звернувся до лікарні.

 

 

 

 

Павло Нікулін раніше був кореспондентом «Дождя». В останні кілька днів перебував у Криму, звідки передавав репортажі для кількох ЗМІ.

 

Як писала «Детектор медіа», напередодні, 7 березня, під час сутичок у військовій частині №2355 у Козачій бухті Севастополя постраждали журналісти. Зокрема, в побили кореспондента телеканалу «Інтер» Андрія Цаплієнка та  операторів каналу Павла Лисенка та Володимира Дєдова. Режисеру 5-го каналу Антону Локтіонову, який стрімив на території частини, нападники також завдали тяжких побоїв і зламали йому пальці. Увечері 7 березня  на  знімальну групу телеканалу СТБ у Симферополі невідомі напали під час прямого включення журналістів щодо ситуації в Севастополі та пошкодили техніку.

 

Під час захоплення частини на місці інциденту перебували чимало інших українських та іноземних журналістів. «Детектор медіа» продовжує з`ясовувати обставини порушення прав представників ЗМІ.

 

Фото - http://www.theinsider.ua

 

«Детектор медіа»

Відео Павла Нікуліна 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY