detector.media
06.03.2014 15:20
«1+1» і 5 канал вимкнули з ефіру в Криму
«1+1» і 5 канал вимкнули з ефіру в Криму

Сьогодні, 6 березня, відбулося відключення 5-го каналу на всій території Автономної Республіки Крим. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Також відбулося відключення каналу «1+1», повідомляє «Дуся» з посиланням на власні джерела.

 

Станом на 14-ту годину ефірне мовлення 5-го відсутнє на всій території автономії. Наразі працівники відділу розвитку мережі мовлення 5-го каналу збирають інформацію та з'ясовують технічні причини відсутності сигналу.

 

Канал «1+1» також зараз перевіряє інформацію.

 

За інформацією «Дусі», замість «1+1» кримчани бачать канал «Россия 1», замість 5-го каналу - «Россия 24».

 

Керівництво РТПЦ АР Крим на зв'язок не виходить, інформує прес-служба 5-го каналу, у зв'язку з чим отримати коментар щодо відключення не вдалося.

 

Як писала «Детектор медіа», Концерн радіомовлення, радіозв'язку і телебачення практично втратив контроль над інформаційними простором Криму, оскільки ще 28 лютого озброєні військові захопили державне підприємство «Радіотелевізійний передавальний центр АР Крим», радіопередавальний центр «Севастополь» і радіопередавальний центр «Красноперекопськ».

 

3 березня озброєні особи висловили вимоги вимкнути всі українські канали та вставити в сітку телемовлення інші невідомі канали. Шляхом переговорів про незаконність таких дій, цієї ситуації вдалось уникнути. Однак того дня було вимкнено з ефіру «Чорноморську телерадіокомпанію» - найбільшу кримську приватну ТРК.

 

5 березня на ефірних частотах «Чорноморської ТРК» розпочав мовлення російський державний інформаційний телеканал «Россия 24».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY