detector.media
05.03.2014 20:49
Новий кримський уряд обмежує права журналістів найбільших українських ЗМІ
Новий кримський уряд обмежує права журналістів найбільших українських ЗМІ

Новий уряд Криму, очолюваний нелегітимним прем'єр-міністром Сергієм Аксьоновим (на фото), обмежує професійні права журналістів низки українських ЗМІ. Про це УНІАН повідомили журналісти, які працюють у Криму.

 

Так, нова Рада міністрів автономії запрошує на свої заходи тільки журналістів російських ЗМІ і кримських видань, підконтрольних уряду Сергія Аксьонова, таких, наприклад, як: Кримське інформаційне агентство (КІА) і держтелерадікомпанія «Крим».

 

Водночас журналісти агентств УНІАН, «Укрінформ», «Українські новини», сайтів «Центр журналістських розслідувань», «Аргументы недели - Крым», корпункти телеканалів «Інтер», «1+1», ICTV, 5 канал, каналу «24» і тощо не одержують ні офіційних прес-релізів Радміну, ні анонсів на брифінги його членів, ні запрошень на заходи в будь-якій іншій формі.

 

Нагадаємо, 3 березня Рада міністрів Криму пригрозила відключити низку українських телеканалів через їх «однобоке» висвітлення ситуації в республіці. Цього ж дня в Криму відключили від ефіру найбільшу приватну ТРК «Чорноморська».

 

«Детектор медіа»

 

Фото - unian.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY