detector.media
05.03.2014 12:20
Газета «Вести» заявляє, що не збирається скорочувати щоденні випуски
Газета  «Вести»  заявляє, що не збирається скорочувати щоденні випуски

Газета «Вести», що наразі виходить п'ять разів на тиждень у 10 містах України, не планує скорочувати свої тиражі та штат видання. Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі «Мультимедіа-інвест груп».

 

Нагадаємо, інтернет-видання «Дуся» повідомляє, що ймовірно газета «Вести» скоротить вихід газети до одного разу на тиждень.

 

У прес-службі «Мультимедіа-інвест груп» заявляють, що інформація про скорочення випусків ймовірно стосується проекту холдингу «Вести. Неделя».

 

«Швидше за все до вас надійшла перекручена інформація про проект  «Вести.Неделя», який зараз розглядається і вивчається. Це проект, який передбачає вихід повноцінного тижневика, який буде містити компіляцію кращих і актуальних матеріалів газети, а також програму на тиждень, та багато цікавої інформації для споживачів», - пояснюють у прес-службі.

 

Нагадаємо, газета «Капитал» з 3 березня призупинила вихід у зв'язку зі складною внутрішньополітичною ситуацією в країні.

 

Як писала «Детектор медіа», 5 березня стало відомо про призупинення виходу щоденної суспільно-політичної газети-таблоїда «Взгляд». Головна причина перерви в роботі - фактично повна відсутність надходжень від реклами.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY