detector.media
04.03.2014 09:57
Російський «Первый канал» вирізав з телеверсії «Оскара» слова на підтримку України
Російський «Первый канал» вирізав з телеверсії «Оскара» слова на підтримку України

Російський «Первый канал» не показав у записі церемонії вручення премії «Оскар» слова з промови американського актора Джареда Лето, який висловив підтримку Україні й Венесуелі. Про це повідомляє «Дождь».

 

Нагадаємо, Джаред Лето, отримуючи  статуетку «Оскар» у номінації «чоловіча роль другого плану», сказав, звертаючись до українців і громадян Венесуели: «Коли ви боретесь за те, аби ваші мрії здійснились, ми тут думаємо про вас».

 

Як писала «Детектор медіа», напередодні, 2 березня,  український Оскарівський комітет звернувся до міжнародної кіноспільности з проханням «засудити військову агресію російського уряду та висловити солідарність народам України».

 

Пряму трансляцію церемонії «Оскар» «Первый канал» відмінив.

 

Для українських глядачів церемонію  траслював телеканал «Україна».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», очільники російських телеканалів у своїй відповіді на заклик керівників українських телеканалів до об'єктивності у висвітленні подій в Україні не визнали маніпулювання і перекручування. Костянтин Ернст («Первый канал»), Олег Добродєєв (ВДТРК) і Володимир Кулістіков (НТВ) відповіли українським колегам аналогічним закликом до об'єктивності.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY