detector.media
28.02.2014 16:40
В Одесі журналіст дав здачі регіоналу, який розбив йому камеру (ВІДЕО)
В Одесі журналіст дав здачі регіоналу, який розбив йому камеру (ВІДЕО)

Голова Ренійської райдержадміністрації, екс-директор департаменту транспорту мерії Одеси Олександр Сошенко напав на журналіста інтернет-видання «Думская» Олексія Кравцова і пошкодив йому фотокамеру. Про це повідомляє сайт видання.

 

Інцидент стався сьогодні, 28 лютого, на закритих зборах активу Партії регіонів в адмінбудівлі.

 

Коли пан Кравцов зрозумів, що у нього пошкоджена камера, він вирішив дати здачі пану Сошенку. Журналіст віддав колегам камеру, а сам підбіг до чиновника і штовхнув його, пояснюючи, що той заважає журналістам працювати.

 

«Наш співробітник Олексій Кравцов фотографував людей, які виходять із зали. Сошенко сильно штовхнув фотографа, той вдарився об двері і розбив об'єктив, але не розгубився і дав здачі нахабному чиновнику», - зазначила редакція.

 

Нагадаємо, 19 лютого в Одесі під час мирної акції біля обласної держадміністрації, висвітлюючи події, постраждало п'ять журналістів. Також того ж дня постраждали кілька знімальних груп, а також телевізійна техніка 5-го каналу, «Інтера», «ГРАДа», Нового каналу.

 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 24 лютого, журналісти одеського інтернет-видання «Новостник» постраждали під час сутичок у міськраді Одеси.  Антимайданівці розбили битою екран мобільного телефону Михайлу Кушніру, журналісту Івану Страхову смикнули за фотоапарат, внаслідок чого пошкоджено об'єктив. У журналістки «Новостника»  Анни Філімонової намагалися забрати мобільний телефон та вдарили битою по спині.

 

«Детектор медіа» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY